Walkshop – De aarde onder je voeten

Datum: 27 augustus 2022
Tijd: 14.30 en 16.30 uur
Locatie: Verzamelen bij de Infostand van Het Park Vertelt (bij toegangspoort) Er kunnen circa 10 mensen meedoen.
WORKSHOP (al)

De mens loopt (meestal) op twee benen. Plant en boom staan stil. Dieren kruipen, rennen, fladderen, glijden en vliegen er tussendoor. In deze wandeling maak je contact met het Park waar we te gast zijn, met de aarde onder je voeten en met jezelf.

Gaby Hutjes coacht mensen in de natuur bij hun levens- en loopbaanvragen. Ze is wandelcoach bij stiltecoaching. Ze geeft schrijfworkshops over geluid en stilte, organiseert luisterwandelingen, belevingsroutes en zet graag alle zintuigen bij je open. De natuur is haar bron van inspiratie.

stiltecoaching.nl

Workshop Onomatopee-beest maken – Atelier Papoe

Datum: 27 augustus 2022
Tijd: 14.00 - 17.00
Locatie: Schoolplein
WORKSHOP (al)

Wist je dat een koekoek een onomatopee dier is. Nee, niet omdat het een vogel is, of veren heeft of zoiets. Omdat zijn naam klinkt zoals hij zelf klinkt. Hij zegt koekoek. Een hond zegt geen hond maar waf. Geen onomatopee dier dus. Maar het woord waf, is dan wel weer een onomatopee woord. Snap jij er nog iets van?

Na de workshop onomatopee beest maken, snap je het helemaal. Je mag er namelijk zelf een verzinnen. Je bedenkt een naam en het geluid dat je beest maakt. Iets met woorden, wel zo leuk op een poëziefestival. Daarna ga jij jouw beest maken met van alles dat de bomen, struiken of vogels voor ons hebben laten vallen. Euh, bijna alles.

Sssst, maken we er toch nog een beestenbende van.

atelierpapoe.nl