Montere Weemoed op Het Park Vertelt

This content has been archived. It may no longer be relevant

Auteur Thomas Verbogt en zangeres/componiste Beatrice van der Poel treden 31 augustus 2024 op tijdens festival Het Park Vertelt met hun voorstelling: Montere Weemoed deel II: Sterke liedkunst begeleidt verhalen over alledaagse waanzin.

Een must voor liefhebbers van literatuur, het Nederlandstalige lied en poëzie. Verhalen met een zachte glans van melancholie. Over donker en bitter gemoed, de lichtpuntjes in het bestaan en dat alles gebracht met een grote glimlach.

Auteur Thomas Verbogt schreef diverse romans, toneelstukken, columns en verhalenbundels en werd genomineerd voor de Libris Literatuurprijs en de ECI Literatuurprijs 2016 voor zijn boek Als de Winter voorbij is. In september 2017 verscheen zijn nieuwste roman Hoe Alles Moest Beginnen en een film ik begon te schrijven toen ik drie was over zijn schrijverschap. Thomas ontving onlangs de zilveren erepenning van de stad Nijmegen. Onlangs verscheen zijn roman: Maak het Mooi  (lees het interview)

Beatrice van der Poel is Nederlandstalig singer-songwriter en maakte diverse theaterprogramma’s en albums. Haar laatste voorstelling Electric Lady was een Nederlandstalige ode aan Jimi Hendrix en oogstte 4 sterren recensies.

Samen maakten Thomas en Beatrice in 2010 het luisterboek Het Toeval dat Geluk heet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *