Creatief bezig

Datum: 31 augustus 2024
Tijd: 14:00 – 17:00 uur
Locatie: Zoomerij plein
-

Kom lekker knutselen op het Zoomerij plein. Er is van alles dat jouw fantasie aan het werk zet. Voor alle leeftijden leuk en iedereen is welkom.

Voorleestent

Datum: 31 augustus 2024
Tijd: 14:00 – 17:00 uur
Locatie: Zoomerij plein
-

Lekker even naar een verhaaltje luisteren. De mensen van de Zoomerij kunnen voorlezen als de beste en nemen hun mooiste boeken mee. Kruip de voorleestent maar in!

Productiehuis Meer Opslag, Mee met de dierenambulance

Datum: 29 juni 2024
Tijd: 14:30 – 15:15 uur
Locatie: Zoomerij plein
-

Grappige en ontroerende theatervoorstelling naar het gelijknamige boek van Bibi Dumon Tak. Een kat hoog in een boom. Een op de snelweg belande zwaan. Een schildpad op de tramrails. Krijgen ze geen hulp? Natuurlijk wel! De dierenambulance gaat op pad om dieren in nood te redden.

Alle dierenverhalen – spannend, ontroerend en soms pijnlijk grappig – zijn niet verzonnen, maar stuk voor stuk waargebeurd!

Over Meer Opslag:

Meer Opslag is een nieuw productiehuis binnen Jeugdtheatergroep Opslag voor Cacao. Onder artistieke leiding van Annemiek Zwierenga werken gevestigde makers samen met nieuw talent. Kinderen worden door middel van kunsteducatie  actief betrokken bij het maakproces.

Workshop spoken word Connor & Mees

Datum: 29 juni 2024
Tijd: 14:00 uur – 17:00 uur
Locatie: Zoomerij plein
-

Aan de slag met het verwoorden van emoties. Ervaring is niet nodig, leeftijd onbelangrijk. Je mag ieder moment aansluiten maar ook weer gaan als je er klaar mee bent.