Programma 2019

Zaterdag 31 augustus. Dat kan alvast in de agenda!

TSEAD BRUINJA
Tsead Bruinja (Rinsumageest, 1974) is dichter en woonachtig te Amsterdam. In 2019 en 2020 is hij Dichter des Vaderlands van Nederland. Hij zal de Read more.
TED VAN LIESHOUT
Ted van Lieshout (Amsterdam) is een zeer veelzijdige auteur: hij schrijft voor kleuters, maar ook voor volwassenen en alles ertussenin. Read more.
POEZIËBOYS
VINKENOOG Na hun voorstelling over de Amerikaanse Beatpoet Allen GINSBERG en de Sint-Petersburgse wereldburger Joseph BRODSKY zoeken de Poezieboys het Read more.
LÉVI WEEMOEDT
Lévi Weemoedt, pseudoniem van Izaäk Jacobus van Wijk (1948), is schrijver van tragikomische korte verhalen en gedichten, die hij als Read more.
KIKKER ZINGT EN LEEST VOOR (3+)
THEATER TERRA Kikker kan zwemmen en springen als de beste. Maar hij kan niet vliegen, zoals Eend. En niet lezen, Read more.
JULES DEELDER
Dit jaar wordt dichter, schrijver, drummer, “Citrofiel”, ras-Rotterdammer, jazzfanaat, DJ, beeldend kunstenaar en Spartaan Jules Deelder 75 jaar. In de Read more.
ELLEN DECKWITZ
Ellen Deckwitz (1982) is dichter en schrijver. Ze studeerde Nederlands in Groningen en voltooide daarnaast een Research Master of Science Read more.