POËTISCHE BOEKWANDELING Ooit zal alles anders zijn

ALEXANDER WOLFRAM – gaat voor in een poëtische boekwandeling naar de stilte. Naar daar waar de ruimte ontstaat. Onderweg dwaal je af in het verhaal van zijn poetische novelle Ooit zal alles anders zijn.
Een bijzondere ervaring, geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 9 jaar.

Alexander Wolfram is het pseudoniem van Daan Cupers. Hij speelde bij de U19 van de Rode Duivels, stond op het punt profvoetballer te worden, koos dan uiteindelijk voor de kunst(academie), studeerde Film & Video, won op zijn 21ste in Nederland de Bulkboek Songtekstwedstrijd, hoorde hoe Bram Vermeulen zijn tekst op muziek zette, werd copywriter en reclameregisseur, speelde en zong in een muzikaal duo (samen met Jo Jacobs aka De Held), schreef drie prentenboeken, noemde dat later zijn ‘naïeve periode’, woonde een tijdje in Puerto Rico, startte nadien het muziektheatergezelschap Stabada, gooide daar hoge ogen mee (tot in Japan toe), maar deed uiteindelijk wat hij al zo lang wilde doen: vertragen en ‘afdalen in de stilte’. Die stilte laat zich ook duidelijk voelen in zijn literair debuut, de poëtische novelle ‘Ooit zal alles anders zijn’.

alexander wolfram.be

Omdat er maar een beperkt aantal plaatsen voor deze wandeling zijn dient u een (gratis) kaartje af te halen bij de kraam van Het Park Vertelt.
Alleen dan kunt u mee met de wandeling.

Neem een lekker kussen mee om op te zitten als u dat prettig vindt. Het wandelen duurt ongeveer 20 minuten tussendoor luistert u naar de voordracht.